2015 m. gruodžio 18 d., penktadienis

Mokomės valdyti socialinį tinklą

Šiuolaikinė komunikacija vis labiau persikelia į elektroninę erdvę, kurioje daugybę žmonių suburia socialiniai tinklai, todėl mokytis jais naudotis, dalintis patirtimi bei gauti praktinės naudos yra svarbu moderniems ir komunikuojantiems žmonėms, nuosavo verslo savininkams bei rinkodaros ar viešųjų ryšių specialistams.

perkamonline kviečia į mokymus - pasidalinti Facebook patirtimi ir padirbėti praktiškai

Populiariausių dabarties socialinių tinklų viršūnėse, neabejotinai, puikuojasi Facebook. Per daugiau nei dešimtmetį spėjo susiformuoti gilūs vartojimo įpročiai ir papročiai, kurie skverbiasi vis plačiau į įvairaus amžiaus interneto vartotojų sluoksnius. Turbūt teisūs tie, kurie facebook palygina su turgumi - ten telkiasi daugybė žmonių, kurie lietuvišką turinį kuria ko ne sparčiausiai Europoje.

Įvaldę socialinius tinklus, pasieksime vartotoją ne tik darbe - prie kompiuterio, bet ir namuose, draugų kompanijoje ar užsienyje. Facebook įsitvirtino kišeniniuose telefonuose, kuriuos labai mėgsta jaunimas, o tai - puik terpė vartojimo įgūdžiams bei būsimiems klientams ar specialistams ugdyti. Taigi, sutikime ir su tais, kurie sako, kad "jei tavęs nėra facebook, tavęs nėra visiškai" - ypač, kai kalbame apie organizacijas ir verslą.

Perkamonline mokymai - seminaras: praktinės valandos socialiniame tinkle facebook, skirti pasidalinimui patirtimi, poreikių išsiaiškinimu, tendencijų apžvalgai, ekspertinėms įžvalgoms, praktiniam darbui ir refleksijai - procesų bei rezultatų aptarimui. Pasikeitimas nuomonėmis ir aiškus įsivardyjimas, atvira bei konstruktyvi kritika ir įsiklausymas yra svarbus pamatas gilinti supratimui bei tobulinti įgūdžiams, o kartu ir megzti ryšius - tinklaveikai.

Pagrindinė seminaro tema - "Facebook - modernus darbo įrankis" teoriškai nagrinėja ir siūlo praktiškai išbandyti, kokia nauda burti bendruomenę socialiniame tinkle? Aptarti produkto / paslaugos / įmonės ar asmenybės pristatymo socialiniame tinkle facebook būdus, aiškintis, kaip formuojamas ir naudojamas naujienų srautas, o svarbiausia - gilintis į darbo su auditorija specifiką: kaip įtraukiami žmonės, kokios kyla grėsmės ir kaip spręsti konfliktines situacijas.

Kadangi esame sukaupę nemažai ilgametės patirties, dalinamės ja ir siekiame sužinoti daugiau.

Registruokitės į artimiausią perkamonline seminarą:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą